La hawla wala quwwata illa billah.

Sunday, October 23, 2011

On The Wings of A Butterfly

 Salam sayang ,

sudah sekian lama xupdate blog. hati rasa berat & malas sangat nak update blog sebab rasa macam blog ni banyak buat aku habis masa macam tu je. tapi blog ni bagus gak kadang-kadang sebab bila kita rasa happy , sedih , kecewa dan segala-galanya kita just tulis je dalam blog. apa orang nak kata lain kira la sebab at least kita rasa lega perasaan itu di expresskan.betul tak ?

aku update blog kali ni sebab aku nak bagitau dunia betapa aku bersyukurnya aku ada kawan-kawan yang sangat hebat. kawan yang boleh berkongsi suka duka jerit payah kehidupan.so aku tujukan poem di bawah ni buat semua sahabat-sahabat ku yang hebat dengan ucapan i love u so much ! Alhamdulillah , thanks Allah for giving me such a great friends ! :')


Your friendship is special
Like the flowers that bloom,
Or when a butterfly emerges
From within its cocoon...

You remind me of that butterfly,

Loving and free,
Bright and colorful,
For the world to see...

We will share sunshine and rainbows;

Sometimes, the rain and the snow;
We'll stand together through it,
While the cold winds blow...

When the time is right,

We won't stop to ask "Why?"
Our friendship will take flight
On the wings of a butterfly ... 


by Christine McClimans

p/s : pelik betul la.aku dah lama gila xupdate blog tapi nuffang still bagi buffering earning.why ah ?

2 comments:

aimie amalina said...

weeeeee
besshhh je poem tuuu

hayooo

tu namenye rezeki
kikiki =]

! AzzaAzman @ Chempaka Sari ! said...

amboi bertuahnya kawan dia sebab ada sajak khas. Kalau bloger ada tak sajak heheh.

Lega hadiah kita dah sampai kat pemenang…

dah lama tak datang sini, cepat2 update ye...