La hawla wala quwwata illa billah.

Friday, September 30, 2011

orang BARU dalam dunia blog

Salam sayang , 

hari ni hari first tulis entry BARU. menjadi orang BARU dalam dunia blog. siapa aku ? abaikan kerana aku menulis bukan kerana nama. it's had been a month aku tak menulis , opsss menaip actually. jari dah mula rasa kekok. dan dah tumbuh cendawan dah rasanya ni. haiyaaa -..-

kali ni aku nak menulis secara random dan ikot suka hati aku sebab aku rasa blogging ni tiada limit. lantaklah apa orang nak cakap , ni blog aku , aku punya pasal la kan ? tapi kadang-kadang kena amek kira jugak kan ?

sebab utama aku BEREHAT sementara dalam dunia blog ni ade 3 sebab :

1) sebab aku busy gila-gila kalah mamak buat roti canai kat depan rumah mak senah.
2) sebab aku rasa macam fedup gila nak update blog . banyak sangat pancaroba dunia , kes-kes xpuas hati la , nak menjatuhkan orang la , ape benda bagai.dah macam blog ni benda yg terpenting je dalam hidup korang kan ? chill la weh !
3) sebab aku MALAS , teheeee :P
untuk entry PERTAMA aku ni , aku nak bagitau tu je.okeh , jumpa lagi kalo sudi , peace yo !


13 comments:

senyumSOYA said...

katak? errr...

K e r t a s P u t i h said...

@senyumSOYA hehehehe :P

F.U.Z.Z.Y said...

haha..
everybody needs a break.
selamat kembali ber-blogging :)

Ku Azhar said...

btl! bkn benda terpenting :)

Cik Farah said...

hye dear :)

ZURAINI said...

yup yup.. sometimes akan rase fed up jugak nak update blog kn.. huhu. btw, welcome back! :D

nurpiska said...

hehe alasan pertama tu xley bla:P

❤ eyeme ❤ said...

welcome back!!!

just follow ur heart dear~ ^.^

Razil Tahir said...

have a nice holiday!!! XD

zulhilmi tempoyak said...

pergh....entry pertama..??

followers ko dah dkt 2000 dah...power btol..

hihihi

Nur Aischa said...

kejap! ni bkn akak qalbi yg dulu slalu buat contest tu kea????

Iqani said...

saya pon mlas nk update blog actually. urgh!! malas!! tpi.. kalau tk update plak, ada yg dok tnye kt fb. 'hoi pemalas! bila kau nk update blog hah?!'
btw, salam perkenalan.
p/s : cam kata zulhilmi tempoyak tu, entry pertama? followers nk dekat 2000 tu! hebat

Hana Rich said...

hai..follow me <3
http://howtogainmuscle-rk.blogspot.com/